Takeldienst

Takeldienst

Wij zijn opgestart met enkel de takeldienst. De oprichter is Stefaan Michiels, nu nog steeds zaakvoerder. Door de jaren heen is zijn bedrijf zodanig gegroeid waardoor hij nu beschikt over personeel en verschillende voertuigen.

Takelen wordt altijd door een vakbekwaam persoon uitgevoerd. Door onze reeds jarenlange ervaring is geen enkele opdracht te moeilijk. Onze voertuigen beschikken allemaal over het allerbeste gereedschap zodat wij op elke mogelijke plek u kunnen verder helpen.

Indien het mogelijk is zullen wij steeds proberen ter plekke te herstellen maar indien een sleping noodzakelijk is dan zal deze zonder schade uitgevoerd worden.

Bent u uw sleutel kwijt, is uw wagen gesloten en ligt de sleutel er nog in of heeft u een lekke band? Geen probleem voor ons, wij zullen dan proberen om ter plaatse u verder te helpen en wanneer dit niet lukt slepen wij uw wagen naar uw gekozen garage.

Staat u in een ondergrondse parking? Ook dit is voor ons geen probleem! Wij beschikken over een service wagen waarmee wij tot bij uw wagen kunnen geraken.

U heeft een 4×4-voertuig? Deze zullen wij dan met hulp van onze high speed dolly’s takelen. Met dit systeem kunnen wij de achterste wielen van de grond halen en op andere wielen zetten en zo met onze kleine takelwagen wegrijden. Uw wagen heeft geen enkel contact met de grond en kan dus niet kapot!

Zowel nationaal als internationaal staan wij voor u klaar met de allerbeste uitrustingen en de allerbeste voertuigen

Contact
Takeldienst Michiels